Hyresgäster

Här kan du läsa mer om våra hyresgäster. Klicka på ett företagsnamn så får du ta del av deras verksamhetsbeskrivning. Det företag som har lämnat mer information är markerade med ett ”+”.

 
   Advokatbyrån Christer Wersäll AB

   Advokatfirman Sophie Andersson AB

   Alfa Laval Nordic AB

   ALMI Företagspartner i Halland AB

   Andware AB

   Anna Bergström Advokatbyrå AB

   Bladverk text

   Bluedev

   Carlehed Lindberg Psykologi AB

   Chateauform

   EMC Sverige

   Ernst & Young AB

   Finansiell Analys AB

+ FTI Förpacknings- och tidningsinsamlingen

FTI ansvarar för ett nationellt insamlingssystem av förpackningar och tidningar och löser producenternas ansvar gällande insamling och återvinning.


   Gramtec AB

   Greentime AB

+ Gudruns Kontorstjänst AB

Ordning på ekonomin!
Jag kan ta hand om ekonomifunktionen temporärt eller löpande så att du kan ägna dig åt ditt företags kärnverksamhet. Oavsett om det gäller deklaration, redovisning, bokföring eller bokslut kan jag hjälpa dig.

Om du vill ha hjälp med hela eller delar av arbetet avgör du själv. Du får en privat redovisningskonsult. Boka gärna tid för mer information. Första mötet är kostnadsfritt och ej bindande.

Välkommen!
Gudrun Edda Agustsdottir


+ Hållbar Ekonomi AB

Mer information finns på hemsidan.


   Hillman Advokater AB

   Ideal Fastigheter MB AB

   Kraftprojekt Sverige AB

   Leva Mera AB

   Mandav

   Mitt bygge

+ Ortho Center

En stark spelare i västsvensk vård

Ortho Center Göteborg (IFK-Kliniken) har en framstående position inom ortopedin i Västsverige. En position som ställer stora krav på verksamheten.

Genom närhet till kunderna kan vi effektvisera processer och rutiner samt vara lyhörda för deras behov. Just närhet och tillgänglighet är av stor betydelse för patienterna och tillhör en av framgångsfaktorerna och är också en av anledningarna till att vi har beslutat satsa på Halland genom vår mottagning i Varberg.

En kort bakgrund

Ortho Center startades 1997 av Leif Swärd under namnet IFK-Kliniken. Sedan 2010 är Leif Swärd bl a ansvarig läkare för Svenska Fotbollslandslaget och dessförinnan var han läkare för Engelska fotbollslandslaget under cirka 10 år. Han har tidigare varit lagläkare för IFK Göteborg under många år.

Leif Swärd skapade ett specialiserat center med omsorgsfullt utvalda läkare, hög tillgänglighet och noggrann eftervård. 2007 flyttade IFK-Kliniken till Annedalskliniken och bytte namn till Ortho Center Göteborg. Kliniken är byggd för att kunna garantera absolut högsta kvalitet med toppmoderna operationssalar och utrustning.

Med ca 11 000 patienter per år och drygt 2 500 operationer är vi verkliga specialister på förslitnings- och idrottsskador men samtidigt är vi en tillräckligt liten och flexibel enhet för att kunna ge dig det skräddarsydda bemötandet som behövs för en effektiv behandling med patienten i centrum.

Sedan mitten av juni 2014 finns vi på Norrgatan 16 i Varberg där Mats Caap, tidigare överläkare vid Varbergs sjukhus 1995-2011, kommer att ta det primära ansvaret för mottagningen tillsammans med Björn Jacobsson som är överläkare vid Varbergs Sjukhus och även lagläkare för Warbergs IC:s elitserieherrar.

Till Ortho Center Varberg är du alltid välkommen att söka för dina ortopediska skador/besvär!

www.ifk-kliniken.orthocenter.se


   Peter Alm Technologies AB

+ Pilou AB

Vår vision är att förbättra dialog och kommunikation för individer, grupper, företag och organisationer. Vi är ett konsultföretag med fokus på process, lärande och utveckling med individens personliga utveckling i centrum. Vi arbetar med handledning, coachning, entreprenöriellt förhållningssätt, stöd och utbildning i olika förändringsprocesser på olika nivåer. ”Att leda i förändring är något annat än att leda förändring”.

Våra kunder kommer från näringsliv och offentlig sektor.


   Rehn Psykologi

   Skapa Framgång

+ Split Visions

SV Visual Communication AB

Split Visions är en leverantör som jobbar med videokonferens och tillhörande tjänster för visuell kommunikation. Vi finns idag i Varberg och Stockholm. Våra potentiella kunder är alla typer av bolag och institutioner som vill förbättra sin kommunikation internt och externt. Vinningen är att dra ner på sina resekostnader, spara tid och minska miljöpåverkan samtidigt som man på ett mycket enkelt sätt kan effektivisera verksamheten genom tätare kontakter.

Vi har lösningar från stora konferensrum till skrivbordslösningar. Utöver detta har vi ett väl utbyggt tjänstekoncept som gör det möjligt för våra kunder att ansluta direkt från sin dator eller Ipad/Iphone i ett videomöte om man till exempel är ute och reser, jobbar hemifrån eller av någon annan anledning inte kan medverka vid det fasta videosystemet.

Vi jobbar med marknadsledande tillverkare för visuell kommunikation; Lifesize och Radvision. På så sätt kommer vi som leverantörer att alltid kunna ligga i framkant och erbjuda våra kunder den senaste tekniken. Våra kunder finns globalt.


   Svensk Fastighetsrådgivning

+ TikiUna Arkitektkontor AB

TikiUna Arkitektkontor AB är en ung arkitektbyrå, men jag som driver den har mångårig erfarenhet som arkitekt.

TikiUna AB erbjuder hjälp med framförallt bygglovs- och arbetshandlinghar och förfrågningsunderlag med ny- och tillbyggnader i stor och liten skala – d v s med boenden i olika former, kontor, skolor och vård.


   TRR Trygghetsrådet

   TwoAct AB

   Ubeco AB

   Unionen