Roomservice

Data- och nätsupport

Vi samarbetar med Mediateknik och P.C Data när det gäller IT och bredband.

Information från Mediateknik

Ert kontor är utrustat med bredband 100 Mbit delad bandbredd och en DHCP-tilldelad publik ip-adress per kontor ingår. För att aktivera tjänsten behöver ni kontakta Mediateknik på 0340-67 92 90 för att erhålla inloggningsuppgifter samt uttagsnummer.

Önskas kompletterande tjänster som t ex telefoni, annan typ av bredbandsuppkoppling eller ytterligare ip-adresser – välkomna att kontakta oss på Mediateknik. Vi ansvarar för bredbandstjänst fram till aktuellt uttag.

Felanmälan / Support Företag

Kontorstid: 0340-67 92 90, Vardagar 09-12, 13-17
Jourtid: 0340-219998, Vardagar 07-09, 17-21, Helg 09-16

Information från P.C Data

Efter att ni erhållit en IP-adress till ert kontor finns det kanske önskemål om att använda en router för att kunna dela ut internet till flera användare eller bygga ett nätverk. Om ni själva ordnar routern får ni dock inte använda en med trådlös funktion – detta för att flera trådlösa nätverk på begränsad yta kan störa ut varandra. Önskas trådlöst nätverk på kontoret skall P.C Data kontaktas för installation av denna utrustning. Vi erbjuder färdiga paketlösningar för detta (detta är en tilläggstjänst som ni som hyresgäst själva bekostar).

Vi tillhandahåller även en mängd andra tjänster och varor som skrivare, skrivarförbrukning och kopieringspapper, datorer, service på plats, backuptjänster (även kallad Hosted Back) och övriga molntjänster. Välkomna att kontakta oss på P.C Data på telefon: 0340-809 09, mail: info@pcdata.se eller kom in till oss på Drottninggatan 12 – vi finns snett emot Norcross entré!

Städning

Städning av gemensamma ytor ingår i hyran. De hyresgäster som önskar köpa städtjänst till sitt/sina kontor kan göra det antingen vecko- eller månadsvis eller vid enstaka tillfällen.

Tjänsten bokas hos vår husvärd Lars Kling som nås på 070-32 78 903 eller lars.kling@home.se

Fika

Kaffe, kakor, frukt och smörgåsar till möten och konferenser kan beställas av vår husvärd. Han nås på 070-32 78 903 eller lars.kling@home.se